Tervetuloa Naperolandiaan!

Kauhajoen Erämessut huomioivat myös perheen pienimmät!

Kauhajoen Erämessut ovat kesän 2024 huipentava koko perheen tapahtuma, joka tarjoaa paitsi mielenkiintoista erä- ja luontoaiheista ohjelmaa ja tekemistä, myös ikimuistoisen messukokemuksen lapsille ja lapsenmielisille! Tästä huolen pitää erityisesti lasten tarpeet huomioiden suunniteltu Naperolandia-toiminta-alue.

Pienemmät messuvieraat on huomioitu varsinkin lauantain ohjelmassa, jolloin lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja TV:stä tuttu maailmanmestaritaikuri Simo Aalto viihdyttää messuväkeä yhdessä avustajavaimonsa Kirstin sekä pariskunnan kivojen eläinkaverien, Erkki-kanin ja Paloma-kyyhkysen kanssa! Simon 45-vuotista taiteilijauraa juhlistava Jokeri Pokeri Box DeLuxe Show tarjoaa ihmeteltävää koko perheelle ja lapset pääsevät auttamaan taikuria kiperissä tilanteissa!

Lauantaina messuilla on paikalla myös Vaahteramäen talli , joka tarjoaa talutusratsastusta klo 10–13 ja lisäksi koko messujen ajan lapsille tekemistä tarjoavat mm. pomppulinna, virtuaalipelisimulaattori ja klassinen myyräpeli.

Ja muistattehan, että alle 12-vuotiaat lapset pääsevät Kauhajoen Erämessuille veloituksetta! Tervetuloa viihtymään kesän parhaaseen koko perheen tapahtumaan!

Senaste nytt på sociala medier