Tutustu messujen ohjelmatarjontaan!

Kauhajoen Erämessut tarjoaa jokaiselle jotakin!

Kauhajoen Erämessuilla pääset nauttimaan niin eräily- ja luontohenkisistä aktiviteeteista kuin mielenkiintoisista tietoiskuista.

Etelä-Pohjanmaan Jousimetsästäjät tarjoaa koko messujen ajan vinkkejä jousimetsästykseen ja -välineisiin liittyen ja pääseepä heidän osastollaan kokeilemaan itsekin jousella ampumista! Jousimetsästys tarjoaa haasteita ja ainutlaatuisia elämyksiä ja lajiin on helppo lähteä mukaan. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut metsästäjä, jousimetsästys kutsuu sinut seikkailuun kokemaan luonnon aivan uudella tavalla ja kerryttämään unohtumattomia kokemuksia. Tervetuloa kuuntelemaan parhaat vinkit ja mieleenpainuvimmat metsästystarinat!

SimWay ja Metsästäjäliiton Pohjanmaan piiri järjestävät jokaisena messupäivänä simulaattoriammuntakilpailun, joissa tarjolla on paitsi loistava mahdollisuus testata realistista simulaattoriammuntaa, myös yhteistyökumppaniemme tarjoamia mahtavia palkintoja! Perjantaina kisamuotona on klassinen jahtipolku yhteistyössä erä- ja kalastusalan erikoisliike Kurren kanssa, lauantaina kisaillaan haastavassa, SAKOn sponsoroimassa monen riistalajin kilpailussa ja sunnuntaina vuorossa on toiminnallisen ammunnan kilpailu, jonka yhteistyökumppanina toimii Aimpoint. Tervetuloa kisaamaan yksin, kaksin, porukalla tai koko perheen voimin!

Riista-Ateljeen riistakokit valmistavat päivittäin messuvieraille ilmaisia pulled beaver -majavahodareita. Noin puolen tunnin maistatussessioiden tarkat aikataulut löytyvät messujen käsiohjelmasta. Pulled beaver on valmistettu riistakokkien herkullisella reseptillä ja annoksen viimeistelee Kurikan Lakkitehtaan panimon KULO Iisakki -oluella höystetty BBQ-kastike. Tule herkuttelemaan ja keskustelemaan riistaherkuista!

Lauantaina hemmotellaan kalastuksen ystäviä, kun sertifioitu kalastusopas Sami Pilve johdattaa messukansaa perhokalastuksen saloihin. Sami on pidetty luennoitsija, jolla on pitkä kokemus kalastusseurojen, kalastusopasopiskelijoiden ja yksityisten perhokalastajien opettamisesta, minkä lisäksi Sami toimii myös brändilähettiläänä tiiviissä yhteistyössä Veniardin, Snowbeen ja Stonfon kaltaisten huippumerkkien kanssa niin perhokalastajana kuin perhonsitojanakin. Parhaillaan Samilla on työn alla 2025 alkuvuodesta julkaistava kirja Perhokalastajan Vuosikello, josta varmasti kuullaan myösmessuilla.

Messujen ohjelmalavoilla kuullaan koko messujen ajan erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja lukuisista eri aiheista. Korpioutdoors tarjoaa päivittäin retkeilyyn liittyviä tietoiskuja, perjantaina keskustellaan mm. afrikkalaisen sikaruton leviämisen riskeistä ja lauantaina metsäpeuran paluusta Etelä-Pohjanmaalle. Lisäksi Kysy metsästäjältä -vaikuttajien isännöimissä keskustelupaneeleissa puidaan ammuntaharjoittelua, metsästysaiheenkäsittelyä somessa ja suurpetotilannetta.

Ja tokihan messuohjelmaan kuuluvat myös lauantain viralliset iltabileet, joiden vastuullisena järjestäjänä toimii Kauhajoen Erämessujen pääyhteistyökumppani IKH Areena! Kaikille avoimet bileet järjestetään IKH Areenan sporttibaarissa lauantaina 3.8. kello 19 alkaen. Bileiden musiikista vastaa Bilekonttori ja IKH Areenan ravintola on myös avoinna, joten juomien lisäksi tarjolla on herkullista ja monipuolista purtavaa, kuten muutenkin koko messujen ajan!

Messuohjelma päivittyy jatkuvasti, joten muista seurata aktiivisesti messujen sosiaalisen median kanavia ja verkkosivuja!

Senaste nytt på sociala medier