Nappaa talteen erämessujen herkullisin resepti!
Riista-ateljeen riistakokit maistattavat Kauhajoen Erämessuilla pulled majava -hodareita. Koska tämä herkku vie kielen mennessään, jaamme reseptin myös kaikille oman elämänsä riistakokeille!
Riista-ateljeen pulled majava
Maustetahna majavan pintaan:
Sekoita kaikki maustetahnan ainekset keskenään ja hiero tahna lihan pintaan. Kypsennä majava uunivuoassa veden, valkosipulin kynsien ja chilin kanssa matalalla lämmöllä niin kypsäksi, että liha hajoaa kahdella haarukalla repimällä.
BBQ-kastike
Pilko sipulit. Yhdistä kaikki ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja anna kiehua hiljalleen vajaa tunti. Sekoita välillä, jotta kastike ei pääse palamaan pohjaan. Kastikkeen kuuluu olla melko paksua, suurusta tarvittaessa paksummaksi Maizenalla.
Pulled majavan kanssa ruokajuomaksi sopii erityisen hyvin Kurikan Lakkitehtaan panimon KULO Iisakki -olut, joka on hyvällä tavalla kotikaljamainen ja aavistuksen toffeen, rusinan sekä luumun makuinen dubbel-tyyppinen olut. Väriltään se on kuin kuohuva Nenättömänluoman kuparinhehkuinen vesi kermanvalkoisine vaahtopäineen. Iisakki -olut on päähänmenevä hatunnosto sitkeydelle, visionääreille, kovalle työlle, rohkeudelle ja luovalle hulluudelle.
Herkullisia riistahetkiä!